Ker je vsaka ženska enkratna!

Od 34 do 64

Naša ekipa pri AFIBEL skrbno oblikuje vsak stil in izbira posamezne materiale, da bi zagotovila odlično prileganje od velikosti 36 do 62. Smo strokovnjaki za oblikovanje stilne in ženstvene mode, ki pripomore k vsakodnevni lepoti in samozavesti.

Ne glede na priložnost se boste počutile in bile videti kar najbolje z našimi postavi laskajočimi modeli in stilnimi detajli. Od trendovskih barv do očarljivih potiskov si prizadevamo, da vam ponudimo modo, ki se ujema z vašo osebnostjo in slogom. Zakaj? Ker ste tako lepe, kadar izražate svojo ženstvenost na svoj edinstveni način.

Sprejmite svojo naravno lepoto z našim izborom mode večjih velikosti. Ne skrivajte svojih ženstvenih oblin pod prevelikimi oblačili, ampak se oblecite v oblačila, ki laskajo vaši postavi in poudarijo vaše prednosti. Lahko se igrate z vzorci in potiski, odkrivate proporce in oblikujete svoj stas s širokim pasom.

Ohlapen kroj, dolge tunike, dolgi rokavi …
Ženstveni stili v laskajoči dolžini

Ohlapen kroj, dolge tunike, dolgi rokavi …
Ženstveni stili v laskajoči dolžini

Elastičen pas, hlače s širokimi hlačnicami …
Vaša nova poteza za lahkoten slog in udobje

Srednja dolžina, dolga krila, ravna krila …
Odlična izbira za vse sezone

Dolge obleke, maksi obleke, kratki rokavi …
Te obleke povedo vse

Poiščite svojo velikost: večina naših modelov je na voljo do velikosti 120 s košaricami B, C, D. Nekateri so na voljo tudi v košarici E.
Izkusite vrhunsko podporo in celodnevno udobje z našimi širokimi naramnicami in oblikovanjem, ki pomaga pri ravni drži hrbtenice ter si prilagodite prileganje z nastavljivim zapenjanjem (dvojno zapenjanje v 3 položajih).

Nedrčki brez kosti
Nedrčki s kostjo
Životci

Vsi naši modeli so skrbno zasnovani z udobjem in popolnim prileganjem v mislih. V ponudbi imamo tudi zelo široke čevlje za občutljiva stopala s posebnimi potrebami.


Škornji in gležnjarji

Mokasini

Čevlji z vezalkami in superge
Copati