TRENDI ZA
pomlad/poletje 2022

VINTAGE TROPSKO ETNIČNO BOEMSKO GEOMETRIJSKO SAFARO MORNARSKO CVETLIČNO

Vintage TREND

Razkošno cvetje in veliki geometrijski potiski, eksplozija svetlih barv ... Stil sedemdesetih let prejšnjega stoletja se vrača v našo garderobo. Sladka nostalgija in veselje do življenja sta zagotovljena!

ODKRIJTE PONUDBO

Etnični TREND

Dolge obleke se odločajo za etnične motive, krila pa dobijo ljudski pridih; pikantna oranžna se združuje s temno modro, makrame pa postane ultra ženstven ... Poletna moda obljublja, da bo vroča!

ODKRIJTE PONUDBO

Geometrijski TREND

Vitražni potiski in geometrijski vzorci to poletje naredijo izzivalno! Zmešajte te drzne vzorce z bolj konservativnim kosom za strukturiran videz, ki je v trendu!

ODKRIJTE PONUDBO

Mornarski TREND

Vkrcajte se v naš novi mornarski navdih! Prenovljene črte se ujemajo z mornarsko modrimi, rdečimi, belimi barvami in kosi iz jeansa za sproščeno-šik poletni videz.

ODKRIJTE PONUDBO

Tropski TREND

Majice brez rokavov in obleke dobijo posodobitev v tej sezoni z našimi novimi listnatimi potiski in trendno barvno paleto. Napolnite svojo garderobo z mehkimi tkaninami in tropskimi pridihi za elegantno in osvežujoče poletje.

ODKRIJTE PONUDBO

Boemski TREND

To poletje boste rade nosile oblačila s padajočim bohotnim stilom iz zračnih materialov. Kombinirajte nežne potiske, lahke tkanine in sadne barve za zelo ženstven videz, ki je sedaj v trendu.

ODKRIJTE PONUDBO

Safari TREND

Privoščite si pustolovščino to poletje! Za eksotično spremembo je tukaj safari trend z etničnimi potiski, opečnato barvo in zemeljskimi odtenki.

ODKRIJTE PONUDBO

Cvetlični TREND

Cvetlični potiski so brezčasna značilnost poletne garderobe. Nežne cvetlice ali veliki vzorci, v svetlih ali pastelnih barvah, uveljavljajo našo ženskost in nam dajejo občutek veselja, da živimo. Poročite se z novo kolekcijo in ženstveno lepoto za popolno kombinacijo.

ODKRIJTE PONUDBO