TRENDI ZA
pomlad/poletje 2022

Vintage TREND

Razkošno cvetje in veliki geometrijski potiski, eksplozija svetlih barv ... Stil sedemdesetih let prejšnjega stoletja se vrača v našo garderobo. Sladka nostalgija in veselje do življenja sta zagotovljena!

Etnični TREND

Dolge obleke se odločajo za etnične motive, krila pa dobijo ljudski pridih; pikantna oranžna se združuje s temno modro, makrame pa postane ultra ženstven ... Poletna moda obljublja, da bo vroča!

Geometrijski TREND

Vitražni potiski in geometrijski vzorci to poletje naredijo izzivalno! Zmešajte te drzne vzorce z bolj konservativnim kosom za strukturiran videz, ki je v trendu!

Mornarski TREND

Vkrcajte se v naš novi mornarski navdih! Prenovljene črte se ujemajo z mornarsko modrimi, rdečimi, belimi barvami in kosi iz jeansa za sproščeno-šik poletni videz.

Tropski TREND

Majice brez rokavov in obleke dobijo posodobitev v tej sezoni z našimi novimi listnatimi potiski in trendno barvno paleto. Napolnite svojo garderobo z mehkimi tkaninami in tropskimi pridihi za elegantno in osvežujoče poletje.

Boemski TREND

To poletje boste rade nosile oblačila s padajočim bohotnim stilom iz zračnih materialov. Kombinirajte nežne potiske, lahke tkanine in sadne barve za zelo ženstven videz, ki je sedaj v trendu.

Safari TREND

Privoščite si pustolovščino to poletje! Za eksotično spremembo je tukaj safari trend z etničnimi potiski, opečnato barvo in zemeljskimi odtenki.

Cvetlični TREND

Cvetlični potiski so brezčasna značilnost poletne garderobe. Nežne cvetlice ali veliki vzorci, v svetlih ali pastelnih barvah, uveljavljajo našo ženskost in nam dajejo občutek veselja, da živimo. Poročite se z novo kolekcijo in ženstveno lepoto za popolno kombinacijo.